lattialla-venytys.gif
Alla löytyvät tällä hetkellä tiedossa olevat erillaiset teemapäivät ja kurssit. Ilmoittaudu tapahtumiin sähköpostitse tai puhelimitse
outi@yogasoul.fi   050 561 1340 

JOOGAN VERKKOKURSSI ELOKUUSSA

Elokuun verkkojoogakurssi keskittyy joogan klassiseen harjoitukseen. Kokonaisvaltaiseen keholliseen ja tietoisuutta lisäävään joogaan. Käymme läpi joogan klassiset asanat, kuten seisoma-asanat ja ylösalaiset asanat. Pranayma, eli hengitysharjoitukset kuuluvat myös oleellisesti klassiseen joogan harjoittamiseen. Koko joogan sydän on meditaatio, jota myös luonnollisesti harjoitamme.

Saat neljä opetusvideota elokuun aikana. Videot ovat käytettävissäsi 5.9.2021 asti. 

Kurssin hinta 50 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tilille

YogaSoul

FI4352710420227713

Ilmoittautumiset Outi@yogasoul.fi

RUMPUKURSSI  lauantaina 11.9.2021  klo 11-18

Tee oma, maaginen, ihmeitä tuova ja hoitava shamaanirumpusi tällä kursilla. Matkaa Mikkelin keskustasta Pieksämäen suuntaan kurssipaikalle n. 40 kilometriä.

Kurssi toteutuu kauniilla Koivulammen tilalla, rannalla, 1920-luvulla rakennetun pienen tilan pihapiirissä ja tuvassa ilmojen mukaan. Oppaina kurssilla Risto ja Outi.

Rakennamme Risto Nyyssösen syvän kokemuksen opastuksella omat rummut perinteisistä materiaaleista mm. haapaa, koivua ja poronnahkaa käyttäen. Risto on kokenut rummunrakentaja ja rumpuhoitaja. Hän on kuvannut intiaaneja ja tutustunut henkilökohtaisesti Tohono O’ Odham intiaaniheimon hengelliseen johtajaan kulkiessaan hänen kanssaan usean päivän ajan yhdessä.

Kurssipaikka on kaunis ja rauhallinen. Käytössämme on nuotiopaikka, sauna ja uintimahdollisuus. Tarjolla juomaa ja kevyttä syötävää. Kaikki rummuntekoon liittyvä kuuluu kurssimaksuun. Rumpu on mahdollista myös värjätä.

Tarkemmat ohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Osallistujamäärä minimi 5 henkilöä ja maksimi osallistujamäärä 10 henkilöä.

Ilmoittautumiset Outi@yogasoul. fi tai 0505611340

Hinta 200 €. Huom, Early Bird hinta 180 €, kun ilmoittautuminen 30.6.21 mennessä

Lämpimästi tervetuloa luomaan oma maaginen rumpusi.

 

 Selän terveyttä ja hyvinvointia edistävä joogakurssi

syksyllä 2021
Harjoitukset maanantaisin klo 16.30-17.45 (ajalla 16.8.-13.12.2021) 
Harjoituksissa keskitytään kokonaisvaltaisesti selän hyvinvointiin. Vahvistetaan syviä, selän hyvää asentoa tukevia lihaksia ja avataan kireyksiä, jotka vaikuttavat epäsuotuisasti lantiokorin ja selkärangan asentoon. Selkäkivut voivat johtua myös stressiperäisistä seikoista. Nämä oireet helpottuvat kun opimme menetelmän, jolla vapaudumme stressistä ja aktivoimme hermoston parasympaattista puolta.
 
Harjoitusta ei ole lomaviikolla 43 , eikä mahdollisina juhlapyhinä.
Kursille mahtuu 14 opiskelijaa.
Kurssin hinta 195 €.
Opettajana Outi Öhman
Ilmoittautuminen Outi@yogasoul.fi tai 050561134

SYVENTÄVÄ JOOGAVIIKONLOPPU  2.-3.10.2021

Harjoitusta ja joogan kokemusta syventävässä viikonlopussa keskitymme kokonaisvaltaisesti edistämään kehon liikkuvuutta, voimaa ja viisautta. Harjoitukset sisältävät pranayama-harjoitteita tasapainottamaan hermostoa ja luomaan kokonaisvaltaista homeostaasia elimistöömme. Koska keho ja mieli ovat jatkuvassa vuoropuhelussa ja vaikuttavat toisiinsa, harjoitamme myös meditaatiota, tietoisuuden avautumista ja mielen konseptin ymmätämistä niin, että mielestä tulisi instrumentti tasapainoisempaan ja keveämpään sisäiseen tilaan.

Harjoitukset kumpanakin päivänä klo 10-13 j 15-17. 

Hinta 120 €

Ilmoittautumiset Outi@yogasoul.fi

0505611340

JOOGALOMA LAPISSA UKONJÄRVELLÄ 26.7.-30.7.2022

Joogaa, Lapin ihmeellistä luontoa, tuntureita, kristallinkirkasta vettä ja luonnon pyhiä paikkoja. Maagista Lapin energiaa, puhdistumista ja voimaantumista, yötöntä yötä, keskiyön auringon taikaa.

Joogaa kolme tuntia päivässä (viitenä päivänä) ja retkeilyä luonnossa,mahdollisesti päivän retki Norjaan Jäämeren rannalle ja vaellus mm Kiilopäälle ja sen kauniille rinteille kokemaan suunnatonta avaruutta ja uskomatonta tuntirihorisonttia joka avautuu kaikkialle. Retket ja matkat suunnitellaan vielä yhdessä tarkemmin loman alkaessa. Ihania ja lumoavia kohteita riittää kuten Lemmenjoki, naavametsäretki, Pielpajärvrn erämaakirkko jne.

Opettajana Outi Öhman.

Majoitus Ukonjärven lomakylässä neljän hengen mökeissä, jossa kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Lisämaksusta mahdollisuus omaan huoneeseen.Joogaharjoitukset Koppelon kylän sympaattisessa kylätalossa.

Hinta kahden hengen huoneessa, sisältäen majoituksen ja joogan 760 €, hinta yhden hengen huoneessa 1020 €. Retket ja matkat tehdään omilla autoilla. Matkalle mahtuu 12 osallistujaa.

Tervetuloa hoitamaan itseään Lapin maagisessa energiasssa joogan avulla.

Varaukset ja tiedustelut Outi@yogasoul.fi tai 0505611340.