top of page
lattialla-venytys.gif
Alla löytyvät tällä hetkellä tiedossa olevat erillaiset teemapäivät ja kurssit. Ilmoittaudu tapahtumiin sähköpostitse tai puhelimitse
outi@yogasoul.fi   050 561 1340 

Tulevat tapahtumat

 

 

 

 

 

Joogan selän hyvinvointia ja terveyttä 10.1.-23.5.2023.

Tiistaisin klo 16.30.-17.50 joogakoululla. Jooga vaikuttaa asentoa, luo tilaa, kehittää voimaa ja laajaa tietoisuutta. Kehollinen ymmärrys ja hyvä muutos syntyy sinulle. Tervetuloa joogakurssille!

 

 

 

JOOGALOMA LAPISSA INARISSA UKONJÄRVELLÄ 23.-29.7.2023.

Ilmoittaudu jo pian matkalle, josta löydät sielun valoa ja tietä

Joogaa, Lapin ihmeellistä luontoa, merkittäviä Seitoja, tuntureita, kristallinkirkasta vettä ja luonnon pyhiä paikkoja. Maagista Lapin energiaa, puhdistumista ja voimaantumista, yötön yö, keskiyön auringon taika

Joogaa kolme tuntia päivässä (viitenä päivänä) ja retkeilyä luonnossa, pyhä Ukonjärvi, Ukko ja Akka tunturit vieressä, vaellus Kiilopäälle ja tutustuminen mm. Inariin.

Opettajana Outi Öhman.

Majoitus Ukonjärven lomakylässä neljän hengen mökeissä, jossa kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Lisämaksusta mahdollisuus omaan huoneeseen.

Hinta kahden hengen huoneessa, sisältäen majoituksen ja joogan 780 €, hinta yhden hengen huoneessa 1060 €.

Retket ja matkat tehdään omilla autoilla.

Matkalle mahtuu 12 osallistujaa.

Varaukset ja tiedustelut Outi@yogasoul.fi tai 0505611340.

Iyengarjoogakurssi 
3.-5.11.2023
Liina Puustinen

Yoga Soul, Mikkeli, Maaherrankatu 21.

Harjoitus luo ja herättää piristäytymistä kehosta, sydämestä ja sielusta. Yoga-kurunta käyttää köysiä apuna koko muutokseen ja avaamaan itsensä laajasti.

Aikataulu pe 18-20, la 10-13 ja 15-17 su 10-13
Asennoista tehdään variaatioita kullekin sopivan tason mukaan.

 
Hinta: 200 €

Ilmoittautumiset: outi@yogasoul.fi

Liina on iyengarjooganopettaja (level 3) ja opettajakouluttaja, joka tunnetaan iloisesta ja tarkasta opetustyylistään. Hän on opiskellut useita kertoja Intiassa, Punessa Iyengarien instituutissa, ja opettaa sekä syventää jatkuvasti tietämystään Rhein-Ahrin instituutissa Kölnissä. Hän opettaa niin aloittelijoita kuin edistyneitä ja pitää joogaterapiatunteja. Hän asuu ja työskentelee Heidelbergissä, Saksassa, ja opettaa tiiviskursseja Suomessa. 

bottom of page