lattialla-venytys.gif
Alla löytyvät tällä hetkellä tiedossa olevat erillaiset teemapäivät ja kurssit. Ilmoittaudu tapahtumiin sähköpostitse tai puhelimitse
outi@yogasoul.fi   050 561 1340 

JOOGALOMA LAPISSA UKONJÄRVELLÄ 24.7.-31.7.2021

Joogaa, Lapin ihmeellistä luontoa, tuntureita, kristallinkirkasta vettä ja luonnon pyhiä paikkoja. Maagista Lapin energiaa, puhdistumista ja voimaantumista, yötön yö, keskiyön auringon taika

Joogaa kolme tuntia päivässä (viitenä päivänä) ja retkeilyä luonnossa, päivän retki Norjaan Jäämeren rannalle ja vaellus Kiilopäälle ja tutustuminen mm. Inariin. Retket ja matkat suunnitellaan vielä yhdessä tarkemmin loman alkaessa.

Opettajana Outi Öhman.

Majoitus Ukonjärven lomakylässä neljän hengen mökeissä, jossa kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Lisämaksusta mahdollisuus omaan huoneeseen.

Hinta kahden hengen huoneessa, sisältäen majoituksen ja joogan 780 €, hinta yhden hengen huoneessa 1060 €. Retket ja matkat tehdään omilla autoilla. Matkalle mahtuu 12 osallistujaa.

Tervetuloa hoitamaan itseään Lapin maagisessa energiasssa joogan avulla.

Varaukset ja tiedustelut Outi@yogasoul.fi tai 0505611340.

 Selän terveyttä ja hyvinvointia edistävä joogakurssi

syksyllä 2021
Harjoitukset maanantaisin klo 16.30-17.45 (ajalla 16.8.-13.12.2021) 
Harjoituksissa keskitytään kokonaisvaltaisesti selän hyvinvointiin. Vahvistetaan syviä, selän hyvää asentoa tukevia lihaksia ja avataan kireyksiä, jotka vaikuttavat epäsuotuisasti lantiokorin ja selkärangan asentoon. Selkäkivut voivat johtua myös stressiperäisistä seikoista. Nämä oireet helpottuvat kun opimme menetelmän, jolla vapaudumme stressistä ja aktivoimme hermoston parasympaattista puolta.
 
Harjoitusta ei ole lomaviikolla 43 , eikä mahdollisina juhlapyhinä.
Kursille mahtuu 14 opiskelijaa.
Kurssin hinta 195 €.
Opettajana Outi Öhman
Ilmoittautuminen Outi@yogasoul.fi tai 050561134

MEDITAATION SYVENTÄVÄ HARJOITUS

 

Lauantaina 28.8.2021 klo 13-16

Tämä intensiiviharjoitus on syksyn ensimmäinen syventävä harjoitus.

Joogan syvin tarkoitus on tietoisuuden avautuminen, laajentuminen, syventyminen ja lopulta valaistuminen. Täydellinen yhteys läsnäolevaan hetkeen ja täydellinen yhteys energeettiseen kvanttikenttään, maailmankaikkeuden energiaan, pranaan. Meditaatio on avain avautumiseen, oivaltamiseen ja kaikkeuden ja kaiken läpimenevään yhteyteen. Valmistelemme kehoa ja mieltä lempeillä asanoilla meditaatioon ja teemme kolme asteittain pitenevää zazen-meditaatiota.

Harjoituksen hinta 40 €.

Ilmoittautumiset Outi@yogasoul.fi