Alla löytyvät tällä hetkellä tiedossa olevat erillaiset teemapäivät- ja kurssit. Ilmoittaudu kursseille puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia Outille (puh. 050 561 3340 tai outi@yogasoul.fi)
SYVENTÄVÄ JOOGAHARJOITUS LA 27.3.2021 Klo 13-16
Syventävässä harjoituksessa kokemus sekä joogan fyysisestä ulottuvuudesta, että joogan vaikutuksesta syvempään itseemme tulee todellisemmaksi ja konkreettisemmaksi, kun harjoitus tapahtuu myös ajallisesti pidempänä. Tämän harjoituksen tarkoitus on siis syventää ymmärrystä ja ennenkaikkea konkreettista kokemusta joogasta, yhteydestä itseemme, siis elämään. Syventävän joogaharjoituksen teema vaihtelee kuukausittain. Maaiskuussa teemana on tasapaino sen  monessa ulottuvuudessa, kehollinen, voiman ja joustavuuden -, hengityksen -, hermoston ja toiminnan ja levon tasapaino. 
Ilmoittautumiset Outi@yogasoul.fi
Hinta 40 €
 
JOOGAN VERKKOKURSSI MAALISKUUSSA
 Maaliskuun verkkojoogakurssi keskittyy klassiseen joogaharjoitukseen, asanoiden hyvään rakenteelliseen järjestykseen ja harjoituksen viisaaseen tematiikkaan kokonaisvaltaisesti. Mukana joogan pääasanat ja teeemat.

Saat maaliskuussa viikottain yhden joogaharjoituksen, yhteensä neljä harjoitusta. Joogaharjoitukset ovat käytettävissäsi 1.4.2021 asti. Joogaharjoitukset lähetetään videolinkkeinä sähköpostiisi.

Kurssin hinta 40 €. Imoittautumiset Outi@yogasoul.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä maksa kurssimaksu 40 € tilille FI4352710420227713. Nyt videoissa huomattavasti parempi audio. 

Lämpimästi tervetuloa verkkojoogaan mukaan.

JOOGAN VERKKOKURSSI HELMIKUUSSA
 Helmikuun verkkojoogakurssi keskittyy orgaanisenkehon ja fyysisen sydämen tilan luomiseen. Fysiologiseen sydämen toimintaan sekä sydän chakran avautumiseen ja mieli-sydän yhteyden muodostamiseen.

Saat helmikuussa viikottain yhden joogaharjoituksen. Joogaharjoitukset ovat käytettävissäsi 3.3.2021 asti. Joogaharjoitukset lähetetään videolinkkeinä sähköpostiisi.

Kurssin hinta 40 €. Imoittautumiset Outi@yogasoul.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä maksa kurssimaksu 40 € tilille FI4352710420227713.

Lämpimästi tervetuloa verkkojoogaan mukaan.

 
 HYVINVOINTIA JA TERVEYTTÄ SELÄLLE-JOOGAKURSSI 1
KEVÄÄLLÄ 2021
Harjoitukset maanantaisin klo 16.30-17.45 (ajalla 11.1.-17.5.2021) 
Tämä kurssi täynnä!
Harjoituksissa keskitytään kokonaisvaltaisesti selän hyvinvointiin. Vahvistetaan syviä, selän hyvää asentoa tukevia lihaksia ja avataan kireyksiä, jotka vaikuttavat epäsuotuisasti lantiokorin ja selkärangan asentoon. Selkäkivut voivat johtua myös stressiperäisistä seikoista. Nämä oireet helpottuvat kun opimme menetelmän, jolla vapaudumme stressistä ja aktivoimme hermoston parasympaattista puolta.
 
Harjoitusta ei ole lomaviikolla 9 , eikä mahdollisina juhlapyhinä.
Kursille mahtuu 14 opiskelijaa.
Kurssin hinta 180 €.
Opettajana Outi Öhman
Ilmoittautuminen Outi@yogasoul.fi tai 050561134
 

JOOGALOMA LAPISSA UKONJÄRVELLÄ 24.7.-31.7.2021

Joogaa, Lapin ihmeellistä luontoa, tuntureita, kristallinkirkasta vettä ja luonnon pyhiä paikkoja. Maagista Lapin energiaa, puhdistumista ja voimaantumista, yötön yö, keskiyön auringon taika

Joogaa kolme tuntia päivässä (viitenä päivänä) ja retkeilyä luonnossa, päivän retki Norjaan Jäämeren rannalle ja vaellus Kiilopäälle ja tutustuminen mm. Inariin. Retket ja matkat suunnitellaan vielä yhdessä tarkemmin loman alkaessa.

Opettajana Outi Öhman.

Majoitus Ukonjärven lomakylässä neljän hengen mökeissä, jossa kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Lisämaksusta mahdollisuus omaan huoneeseen.

Hinta kahden hengen huoneessa, sisältäen majoituksen ja joogan 780 €, hinta yhden hengen huoneessa 1060 €. Retket ja matkat tehdään omilla autoilla. Matkalle mahtuu 12 osallistujaa.

Tervetuloa hoitamaan itseään Lapin maagisessa energiasssa joogan avulla.

Varaukset ja tiedustelut Outi@yogasoul.fi tai 0505611340.

  • Facebook Social Icon

YogaSoul Mikkeli, outi@yogasoul.fi tai 050 561 3340

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now