Joogakoulu joululomalla 22.12.2020-3.1.2021.
Joogakortit ovat voimassa kolme kuukautta ostopäivästä lukien. Poikkeuksena lääkärintodistuksella esitetyt sairaustapaukset.
 
Huom! joogaajat eivät ole vakuutettuja joogakoulun toimesta.
Tunneille ei tarvitse erikseen varata paikkaa.

Joogakoulu joululomalla 22.12.2020-3.1.2021

 

MAANANTAI

Klo 18-19.30 Klassinen jooga / Outi 
Klassinen jooga on hyvin kokonaisvaltainen ja pedantti harjoitusmuoto joka pohjautuu Iyengarjoogaan. Klassisen joogan harjoituksissa tehdään vaihdellen dynaamisempaa harjoitusta, hyviin ja oikeisiin linjauksiin tähtäävää harjoitetta sekä restoratiivisia asanoita. Harjoituksessa kukin tekee oman tämän hetkisen tasonsa mukaista harjoitusta.
 

TIISTAI

Klo 09-10.30 Klassinen jooga / Outi Klassinen jooga on hyvin kokonaisvaltainen ja pedantti harjoitusmuoto joka pohjautuu Iyengarjoogaan. Klassisen joogan harjoituksissa tehdään vaihdellen dynaamisempaa harjoitusta, hyviin ja oikeisiin linjauksiin tähtäävää harjoitetta sekä restoratiivisia asanoita. Harjoituksessa kukin tekee oman tämän hetkisen tasonsa mukaista harjoitusta.

KESKIVIIKKO

Klo 19-20.30 Restoratiivinen jooga / Outi Restoratiivinen jooga on erityisen fysiologinen ja hermostoa tasapainoittava harjoitus, jossa pysähtymisellä ja hellittämisellä on suuri merkitys. Keho, mieli ja hermosto ladataan täyteen hyvää energiaa asanoiden ja meditaation avulla.

TORSTAI

Klo 17-18.30 Klassinen jooga / Outi Klassinen jooga on hyvin kokonaisvaltainen ja pedantti harjoitusmuoto joka pohjautuu Iyengarjoogaan. Klassisen joogan harjoituksissa tehdään vaihdellen dynaamisempaa harjoitusta, hyviin ja oikeisiin linjauksiin tähtäävää harjoitetta sekä restoratiivisia asanoita. Harjoituksessa kukin tekee oman tämän hetkisen tasonsa mukaista harjoitusta.

PERJANTAI

Klo 10-11.30 Pehmeä jooga / Outi Pehmeäjooga harjoitus sisältää joogan eri muotoja Iyengar/Hatha. Harjoitus auttaa avamaan sekä fyysisiä, että syvemmällä mielen tasolla olevia kireyksiä lempeästi. 

LAUANTAI

Klo 10-11.30 Klassinen jooga / Outi Klassinen jooga on hyvin kokonaisvaltainen ja pedantti harjoitusmuoto joka pohjautuu Iyengarjoogaan. Klassisen joogan harjoituksissa tehdään vaihdellen dynaamisempaa harjoitusta, hyviin ja oikeisiin linjauksiin tähtäävää harjoitetta sekä restoratiivisia asanoita. Harjoituksessa kukin tekee oman tämän hetkisen tasonsa mukaista harjoitusta. 

SUNNUNTAI

Klo 17.30-19.00 Palauttava jooga / Outi Restoratiivisempi harjoitus, jossa myös vaihdellen dynaamisempaa harjoitusta.  Harjoitus on palauttava sekä keholle että mielelle. 

  • Facebook Social Icon

YogaSoul Mikkeli, outi@yogasoul.fi tai 050 561 3340

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now